Activitats Districte

El projecte Memòria d'una Llum neix del somni de l'artista José Miguel Utande i del treball i bon fer dels membres de la R.·. Lògia Altuna de Donostia amb el recolçament de la Gran Lògia de Catalunya i Balears (GLCB), districte de la GLSE. Una acció que se enmarca en la recuperació de la Memoria Histórica. Recuperar les històries de las lògies i dels germans que van sofrir persecució i represàlies durant la dictadura de Franco. Un treball que es prolongarà en el temps, però que avui té un punt de trobada en el qual preservar el treball que es vagi realitzant. Donarem llum a la memòria i d’aquí el nom per la web que hem triat.

I continuarem construint el somni dels tres punts de la Memòria d'una Llum. Amb l'escultura de Catalunya dedicada a aquesta Llibertat sempre inacabada que cal anar construint, i ajudant perquè un dia la tercera sigui una realitat a Sevilla. L'escultura de Barcelona servirà per a tenir un referent del treball de les maçones i maçons per a la defensa de la Llibertat i dels sacrificis que això suposa.

El projecte és ambiciós i els reptes importants. Necessitem tota l'ajuda possible per a realitzar-ho i esperem comptar amb la teva implicació. Si pensem que som el que fem, construir la Memòria d'una Llum ens construeix i ens fa millors. Estem fent l'equip que treballarà en l'obra i espero que vulguis formar part. Que ens portis la teva llum per ajudar a il·luminar els racons més foscos de la nostra història i que la veritat torni al seu lloc.